Na pokladně platil jen za limonádu. Nebylo to ale všechno, co si v obchodě vzal
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Ač se loni vrátil z vězení, kde si odpykával trest za krádež a letos byl též za majetkový delikt odsouzen, opět kradl. Muž ve věku 45 let z Litvínovska měl v jednom litvínovském supermarketu odcizit 4 balení ústní vody. Lup si ještě v prodejně mezi regály ukryl do své tašky a poté prošel pokladnou, kde platil jen pakatel za limonádu.

"Jak s odcizenými produkty ústní hygieny naložil, policii neuvedl. Krádež objasnili policisté obvodního oddělení Litvínov na základě místní a osobní znalosti a muži následně předali záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení. Tomu za tuto krádež s ohledem na tresty minulé hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Poškozenému subjektu způsobil škodu ve výši 600 korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru