Litvínov - Litvínovští policisté objasnili případ krádeže věcí v pokoji jednoho litvínovského hotelu. Tam byl ubytovaný cizinec pracující v okrese Most.

Ten po příchodu ze zaměstnání v podvečerních hodinách do hotelu uviděl, že dveře u jeho pokoje v patře jsou pootevřené. Následně uvnitř zjistil, že mu kdosi odcizil notebook a prsten ze žlutého kovu, vše v hodnotě 24 tisíc korun.

"Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zločinu krádeže a přečinu porušování domovní svobody 23letého muže z Litoměřic. Odcizený notebook získal cizinec zpět. Kde skončil šperk, obviněný policii neuvedl," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

S ohledem na skutečnost, že se krádeže dopustil v době, kdy na území České republiky byl vyhlášen nouzový stav, může mu být soudem uložen přísnější trest odnětí svobody a to až na osm let.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru