Děti do školy nesmí, scházejí se ve skupinkách venku. Lidé je udávají
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Školáci od třetí třídy výše nesmí do školy, odpoledne si už ale s vládními nařízeními příliš hlavu nelámou.

Skupinky dětí se opakovaně schází buď na bývalém atletickém stadionu vedle Zimního stadionu Ivana Hlinky, případně u ramp kulturního centra Citadela a nově také v podloubí vedle mezibořské Radnice, kde dělají hluk, nepořádek a nedodržují žádné z vládních opatření.

Když do Meziboří přijela hlídka strážníků, mládež se nejprve rozutekla, ale po vyzvání se všichni vrátili zpět. Jednalo se o děti z Litvínova, Lomu i Meziboří ve věku 14 až 17 let.

"Strážníci jim vysvětlili situaci, i proč jsou vyhlášena nařízení a že je potřeba je dodržovat. Následně byli mladí vykázáni do svého bydliště," uvádí velitel městské policie Martin Klika.

Na obtěžující jednání školní mládeže v této době vyjíždějí strážníci poměrně často na základě oznámení občanů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru