Muž šel v Litvínově pomstít svoji dceru. Na údajného tyrana si počkal s rýčem
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Hodně akční ráno měl muž, který se před pátou hodinou vydal na cestu do práce. Hned u vchodu do domu jej napadl muž. Agresor si na to připravil rýč. Informují o tom strážníci litvínovské městské policie.

Napadený muž se vydal na útěk a při tom se mu podařilo dovolat strážníkům v Mostě, kteří okamžitě alarmovali své litvínovské kolegy. Ti zjistili, že napadenému muži se povedlo doběhnout až k Prioru. Nabrali ho tedy do vozu, kde zjistili, že je zraněný.

Nezranil ho však agresor, zranění nohy si muž způsobil na útěku. Společně dojeli k Máji, kde již agresora zadrželi kolegové z PČR, i s útočnou zbraní, tedy rýčem.

Při výslechu mužů se ukázalo, že napadený muž žije s dcerou agresora. Otec slečny se domnívá, že její druh ji týrá. A protože mu došla trpělivost, rozhodl se, že si na údajného tyrana počká a dceru pomstí. Případ si následně převzala PČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru