VIDEO: Schola Humanitas: 10 důvodů, proč studovat na této zajímavé škole
Laboratorní práce. Foto: Schola Humanitas
Litvínov

Litvínov - Schola Humanitas v Litvínově je střední odborná škola s přírodovědným zaměřením. Studijní obor má tradičně jeden – Ekologie a životní prostředí. Absolventi školy jsou velmi dobře připraveni jak na vysokoškolské studium, tak pro uplatnění na trhu práce.

Kapacita školy je 160 žáků – 2 třídy po cca 20 žácích v každém ročníku. Škola má vlastní domov mládeže přímo v budově školy. Jídelna připravuje klasickou a vegetariánskou variantu stravy, pro ubytované žáky zajišťuje celodenní stravování.

Schola Humanitas zajišťuje odbornou výuku ve čtyřech moderních laboratořích (Bi a Ch), má propracovaný systém odborných praxí s vazbou na zaměstnavatele (ORLEN Unipetrol a.s., SVS a.s., ……) Připravuje tuzemské a zahraniční studijní cesty a pobyty, žáci jsou motivováni formou prospěchového stipendia.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=gU_bvXFo2es

Proč studovat u nás?

  1. Cesty do zahraničí
  2. Dobrá příprava na VŠ
  3. Prospěchová stipendia
  4. Vybavení školy
  5. Odborné praxe
  6. Umíme se přizpůsobit
  7. Závěrečná maturitní práce
  8. Ubytování v budově školy
  9. Sportovní kurzy
  10. Přátelské vztahy

Chceš-li prožít svoji střední školu, přijď se podívat, lze i individuálně po předchozí domluvě (Tel: 476 111 226, E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru