Řidič pod vlivem drog schválně zničil test, který mu provedli strážníci
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Strážníci litvínovské městské policie zastavili v sobotu poblíž Tenby osobní vůz. S ohledem k tomu, že spolujezdec byl pro ně známý uživatel drog, provedli test na přítomnost omamných látek i u řidiče.

Test byl pozitivní, a to hned dvakrát, první totiž řidič schválně zničil. Strážníci v tu chvíli přivolali kolegy z Policie ČR. Při kontrole vozu si všimli bílo červeného jízdního kola zn. Author. Řidič jej údajně koupil od svého spolujezdce.

I s ohledem na zvýšený počet krádeží jízdních kol v Litvínově, bylo kolo zabaveno a uloženo u městské policie. Muži převzali protokol o odebrání věci. Pokud doloží, že kolo získali oprávněným způsobem, bude jim vráceno.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru