OBRAZEM: Takhle mizí v Litvínově silniční most. Jak ještě práce omezí dopravu?
Demolice mostu. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - V Litvínově pokračuje demolice silničního mostu v ulici Podkrušnohorská, který vedl přes Mezibořskou ulici. Ta je nyní průjezdná, stejně jako silnice od polikliniky k léčebně.

Demolice mostu nad ulici Mezibořská a stavba nového bude prováděna za úplné uzavírky části místní komunikace Podkrušnohorská do 30. září příštího roku, s tím souvisejí objízdné trasy, zrušení a přesunutí zastávek městské autobusové dopravy.

Aktuálně se podle plánu nepočítá v blízké době s další uzavírkou Mezibořské ulice. Most přes ni byl již odstraněn. Stejně tak je již průjezdná silnice k LDN. Je ale třeba počítat s omezením dopravy při zúžení komunikace.

Podkrušnohorská ulice je v úseku demolice mostu uzavřena.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru