Na ženu ve dvě v noci zazvonil cizí muž. Zkusil vylákat peníze s vymyšlenou historkou!
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Městská policie v Litvínově aktuálně upozorňuje na možné jednání podvodníků ve městě. Svědčí o tom případ, o kterém právě informuje na svém webu a facebookových stránkách města. Co se v noci stalo?

Na ženu kolem druhé hodiny v noci zvonil cizí muž a požádal ji o hotovost. Tvrdil, že bydlí v paneláku naproti a že se mu zabouchly dveře. Zavolal si prý zámečníka, ten ale požaduje zaplatit předem, peníze však měl muž údajně samozřejmě v bytě.

Žena neznámému muži nevěřila a peníze mu nevydala. O svém nočním zážitku informovala ráno strážníky. Ti ji upozornili, že neměla s oznámením čekat do rána, podobné pokusy o získání hotovosti už totiž strážníci zaznamenali dříve.

Bohužel, i přes pokročilou noční dobu a smysl postrádající historku se několik občanů nechalo napálit a finanční hotovost muži poskytli.

"Upozorňujeme tedy občany, aby ihned vyrozuměli strážníky na tel. 737 523 523 nebo policii na tísňovou linku 158, pokud podvodníka zaznamenají," uvedla Městská policie Litvínov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru