Mladík dělal frajera za volantem, teď bude mít vážné potíže
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Hlídka litvínovských policistů zastavila v dopoledních hodinách v obci Janov řidiče osobního vozidla k silniční kontrole. Policisté zjistili, že mladý řidič nerespektoval vydaný zákaz řízení.

Následným šetřením na místě policisté zjistili, že 19letý motorista má vydané dva platné zákazy řízení všech motorových vozidel, které již nabyly právní moci, a které řidič nerespektoval.

Řidič z Litvínovska byl na místě policií zadržen a následně si od hamerských policistů převzal na policejním oddělení záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, a to ve zkráceném přípravném řízení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru