Notorický zloděj chodil krást čokolády. Teď už má smůlu, další krádeže mu překazila vazba
Ilustrační foto: VS ČR
Litvínov

Litvínov - Ve vazební věznici skončil na podnět policie 36letý muž z Mostu. Toho vyšetřovatel obvinil z přečinu krádeže. Mostečan si měl tento měsíc v litvínovském supermarketu v oddělení s cukrovinkami ukrýt do batohu 20 čokolád v hodnotě 1 998 korun

Jeho přítomnost však neunikla pozornosti bdělé ostrahy a ta nepoctivce zadržela při odchodu z prodejny. Nakupující skončil na policii. Ještě týž den o pár hodin později nepoučitelný muž zamířil do jiné prodejny v Litvínově a tam si měl do tašky uschovat 17 čokolád za 559 korun. Ani tady se mu krádež nepodařila a z obchodu putoval opět na policejní oddělení.

"Vyšetřovatel po obvinění muže zadržel a s ohledem na to, že muž kradl také v mosteckých prodejnách v březnu a v trestné činnosti pokračuje, podal podnět k návrhu na vazební stíhání. Státní zástupce i okresní soud podnět policie akceptovali. Už v minulosti Mostečan kradl a byl za krádeže odsouzen. Poslední nepodmíněný trest vykonal loni. Jak chtěl s čokoládami naložit, policistům neuvedl. Za tyto krádeže může soud Mostečanovi uložit až tříletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru