Zlodějíčci chtěli ze Superba ukrást katalyzátor, na pomoc si vzali popruhy. Vyrušil je svědek
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Ze spáchání trestného činu se budou zodpovídat dva muži z Teplicka. Ti měli políčeno na katalyzátor u škodovky v litvínovské ulici Podkrušnohorská.

Policie povedenou dvojici provedeným šetřením odhalila a vyšetřovatel obvinil z přečinu poškození cizí věci 27letého muže z Bíliny a jeho 24letého komplice z obce u Bíliny. Dvojice měla přijet autem v pozdně noční době do Litvínova, kde si v ulici PKH vyhlédla zaparkovaný osobní vůz tovární značky Škoda Superb. Následně měl jeden z dvojice na tento vůz upevnit popruhy z látky k výfuku a druhý konec upevnil k vozidlu Škoda Octavia, kterým přijeli.

Při svém jednání však měli svědka, který na ně zakřičel. Muž u cizího automobilu nereagoval a pokračoval v manipulaci s popruhem. Když však svědek přicházel blíž, tak muž rychle nasedl do vozidla a svého komplice vyzval k okamžitému odjezdu. Při rychlém újezdu však došlo kvůli připevněnému popruhu u obou aut k poškození výfukového potrubí v oblasti katalyzátoru u vozu značky Škoda Superb, které bylo navíc z jedné strany naříznuté.

"Poškozený majitel odhadl vzniklou škodu na částku 25 tisíc korun. Stíhání obviněných je vedeno na svobodě," dodala policejní muvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru