Řidič potížista v Litvínově: Asi se řídí heslem, že na papíry auto nejezdí
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Litvínovští strážníci ve spolupráci s Policií ČR zastavili nedaleko Strojírny vůz, jehož řidič, jak se při lustraci ukázalo, má vyslovený zákaz řízení motorových vozidel. Zatímco strážníci převezli spolujezdkyni na služebnu Policie ČR, řidiče dále řešili policisté.

Vzhledem k tomu, že s vozem neměl kdo odjet, zůstalo zaparkované nedaleko kruhového objezdu u Strojírny. Strážníci s policisty nad vozem průběžně dohlíželi, protože měli důvodné podezření, že se jeho řidič vrátí a opět, přes zákaz, usedne za volant. Nečekali dlouho a vůz se skutečně rozjel, odbočil však do nedalekého areálu garáží, kde posádka vozu okamžitě vystoupila, aby nebylo možno určit, kdo řídil. Dvojice pak vypověděla, že neřídil ani jeden z nich, ale jejich kamarád, který z místa utekl.

Následně se vydala pěšky směrem do města. Muž i žena se společně k vozu vrátili nad ránem a přidal se k nim ještě jeden muž, jehož totožnost hlídky znají. Právě on usedl za volant. Když se hlídka snažila vůz zastavit za pomocí světelného a výstražného znamení s rozsvíceným nápisem STOP, řidič nereagoval a ujížděl dál. Posléze odbočil do Polní ulice a dal se na útěk do lesa. Ve voze zůstala strážníkům a policii již dobře známá žena a muž s vysloveným zákazem řízení. Po příjezdu hlídek Policie ČR na místo jim strážníci předali veškeré záznamy a policisté pokračovali v pátrání po řidiči.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru