Žena se dostala při sázení paprik do pasti, sama si nedokázala pomoci
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Horní Jiřetín - Osmdesátiletá žena upadla na zahradě v Horním Jiřetíně při sázení paprik a nebyla schopna se bez cizí pomoci zvednout. Nakonec se podařilo povolat do akce litvínovské strážníky.

Ženě se naštěstí podařilo dovolat aspoň své kamarádce, která zalarmovala Městskou policii Litvínov. Strážníci pomohli ženě zvednout se a odvedli ji do domu, kde zkontrolovali její smyslové vnímání. Ošetření od lékaře odmítla s tím, že je naprosto v pořádku.

Mužům zákona slíbila, že pokud by se její stav jakkoliv změnil, bude informovat svoji kamarádku. O něco později strážníci pro jistotu kontaktovali ženinu kamarádku, zda má nějaké informace. Ta potvrdila, že stařenka je v pořádku, že s ní hovořila poměrně dlouhou dobu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru