V Litvínově chtějí efektivněji třídit odpad, město chce pro lidi získat další kompostéry
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Město Litvínov chce získat dotaci z Programu pro podporu odpadového hospodářství obcí v Ústeckém kraji na období 2017-2025 na pořízení kompostérů pro své občany.

Snaží se tak Litvínovanům nabídnout další možnost, jak efektivně třídit odpad a snížit množství neseparovaného odpadu, které končí na skládce. „Před třemi roky město zájemcům nabízelo dřevěné zahradní kompostéry. Šlo o 500 kusů. Nyní bychom rádi poskytli další. Půjde o 200 kusů menších kompostérů o velikosti maximálně 450 litrů a 100 kusů kompostérů do velikosti maximálně 1050 litrů,“ vysvětluje vedoucí odboru investic a regionálního rozvoje Lucie Černá.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru