Ztratily se vám z chodby boty? Policisté vypátrali zloděje sportovní obuvi
Necháváte si boty za dveřmi? Ilustrační foto
Litvínov

Most - Ke krádeži čtyř párů značkových bot došlo koncem minulého týdne v obci na Litvínovsku. Tam měl kdosi v rekonstruovaném obytném domě ze společných prostor chodby odcizit sportovní obuv v celkové hodnotě 5 500 korun.

Případem se zabývali policisté obvodního oddělení Litvínov spolu s kriminalisty. Ti provedeným šetřením záhy zjistili, kdo má krádež na svědomí. Muže ve stejný den jen o pár hodin později překvapili v bytě v Mostě.

Hlídce nejprve tvrdil, že o odcizení bot nic neví. Nakonec policistům kompletní lup vydal.

"Jak se ukázalo, povedený Mostečan nebyl na místě činu náhodou. V obci byl první den na zkoušku na brigádě v rekonstruovaném domě, kde ho zaujaly volně odložené boty na chodbě, se kterými ihned po krádeži zmizel. Policisté Mostečanovi sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který může být potrestán až tříletým odnětím svobody," uvedla tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Kradl už v minulosti a byl za to odsouzen a potrestán.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru