Litvínovský stadion potřebuje kvůli pravidlům v hokejové extralize nové mantinely
Ilustrační foto: archiv
Litvínov

Litvínov - Horní hala Zimního stadionu Ivana Hlinky v Litvínově, kde se hrají utkání nejvyšší hokejové soutěže, potřebuje vyměnit mantinely. Informovali o tom litvínovští radní po svém posledním setkání.

Stadion je v majetku města, které se smluvně zavázalo k zajištění podmínek pro extraligová utkání. "Nejpozději do 1. srpna 2022 musí rozměry, parametry pružnosti a bezpečnosti hrazení a ochranných skel, kterými je kluziště ohraničeno, odpovídat licenčním podmínkám," uvedla mluvčí města Jitka Pavlíková.

Odhadované náklady na výměnu mantinelů činí šest milionů korun včetně DPH. Radní doporučují zastupitelstvu schválit rozpočtové opatření.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru