Povedený páreček! Muž a žena chodili po mosteckých obchodech a neplatili
Ilustrační foto
Litvínov

Mostecko - Na policejním oddělení skončila povedená dvojice, která se měla dopustit tří krádeží. V obchodech nakupovali, ale neplatili, v zastavárně vzali mobil.

Minulý týden v jednom mosteckém supermarketu si měl pár do batohu uložit nákup v celkové hodnotě 669 korun a poté projít přes pokladnu, aniž by za zboží zaplatil. Ostraha nepoctivou dvojici zadržela a předala policii. Odcizené zboží bylo vráceno zpět do prodeje.

Jindy dvojice v jiném mosteckém marketu měla odcizit různé oděvy, ponožky, spodní prádlo a kosmetické přípravy v celkové hodnotě 3 615 korun. I po této krádeži je zadrželi pracovníci prodejny.

Ve třetím případě měl muž spolu s ženou v jedné mostecké zastavárně využít nestřeženého okamžiku a z prodejního pultu měli odcizit mobilní telefon patřící zaměstnanci provozovny. Mobil nebyl zajištěn.

"Protiprávního jednání se oba dopustili i přesto, že byli oba dva již za majetkové delikty odsouzeni. Policisté obvodního oddělení Most 31leté ženě z Litvínova a jejímu 39letému příteli z obce na Mostecku sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který jim hrozí s ohledem na kriminální minulost až tříletý trest odnětí svobody," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru