Žena přišla na Osadě o mobil. Sledovala jeho polohu a pak ho slyšela zvonit za cizími dveřmi
Žena vysledovala mobil přes své hodinky. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Po návštěvě volejbalových kurtů na Osadě měla jistá žena poměrně akční odpoledne. Z batohu odloženého na lavičce jí zmizel telefon.

Protože jej měla spárovaný s hodinkami a zapnutou lokalizaci, obrátila se na strážníky s tím, zda by jí pomohli s nalezením zařízení. Společně se tedy vydali do ulice Bezručova, kde před dveřmi jednoho z přízemních bytů signál značně zesílil.

V bytě ale štěkal jen pes a nikdo neotevíral. Strážníci zkusili vytočit telefonní číslo, majitelka přes hodinky hovor přijala. Z telefonu se ale ozýval jen štěkot, který slyšeli za dveřmi. V tu chvíli si tedy byli všichni jisti, že telefon je v daném bytě.

Protože ze sousedů nikdo neměl spojení na muže, který v bytě bydlí, nezbývalo, než vyčkat do jeho příchodu. Pracovník městského kamerového systému o několik hodin později zaznamenal příchod tohoto muže a informoval majitelku telefonu, která potvrdila, že s mužem již mluvila a telefon jí byl navrácen.

Muž tvrdil, že telefon našel, v pouzdře byly také peníze, které si tam žena uschovala.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru