Chlápek sebral na staveništi desítky metrů analogového kabelu, jeho počin pocítilo přes dvě stě lidí!
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil 40letého muže z přečinu krádeže a zločinu poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení.

Litvínovana v září přilákalo větší množství kabelů na staveništi v části Litvínova, kde měl z výkopu odcizit asi 90 metrů měděného analogového kabelu pro telekomunikaci sloužícího k přenosu hlasových a datových služeb. Jeho neodborným počinem přišlo o dodávku telekomunikačních služeb přes 200 zákazníků.

"Lup se snažil zpeněžit v jedné sběrně surovin, tam ale neuspěl. Policisté na základě prověřování poznatku muže vypátrali a zajistili i velké množství mědi. Poškozením a krádeží vznikla společnosti hmotná škoda v desítkách tisíc korun. Obviněný se uvedeného jednání dopustil i přesto, že byl již za krádež potrestán. V případě odsouzení hrozí muži trest odnětí svobody až na tři léta. Je stíhán na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru