Řidiči pozor, v Litvínově jsou postupně uzavírány železniční přejezdy
V úterý byl uzavřený přejezd mezi Litvínovem a Loukou. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Z důvodu broušení a podbití kolejí v místech železničních přejezdů dojde ke krátkodobému uzavření železničních přejezdů na Litvínovsku.

Do včerejška byl opravovaný železniční přejezd P 2168 na silnici č. III/2564 z Litvínova do Louky u Litvínova.

V termínu 17. až 18. listopadu bude uzavřený železniční přejezd P 1989 na veřejně přístupné účelové komunikaci vedoucí k zahrádkářské kolonii u silnice č. III/2564 v ulici Tržní v Litvínově. Objízdná trasa není možná, pro chodce bude zřízena speciální přechodová lávka.

V termínu 17. až 18. listopadu neprojede nikdo přes železniční přejezd P 1991 v ulici Nádražní v Litvínově.

Objízdná trasa pro osobní vozidla bude vedena obousměrně po silnici č. I/27, po silnici č. III/2564 ulicí Tržní a po místní komunikaci Čapkova v Litvínově. Objízdná trasa pro nákladní vozidla není stanovena (uzavřený rekonstruovaný dopravní terminál v ulici Nádražní v Litvínově), v době státního svátku dne 17. 11. 2021 jsou firmy v okolí uzavírky uzavřeny a o uzavírce dne 18. 11. 2021 byly firmy v dostatečném předstihu informovány (je možné, že stavebník provede práce již během prvního dne uzavírky a železniční přejezd otevře, ale vše je závislé na postupu prací a také na počasí).

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru