Povedená dvojice kradla v rodinném domě, kromě alkoholu sebrali i konzervy a koule na pétanque
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinů porušování domovní svobody a krádeže ve spolupachatelství 49letého muže a jeho 25letou známou z přečinů krádeže a porušování domovní svobody ve formě účastenství.

Dvojice měla být dle policie v časně ranních hodinách u jednoho rodinného domu v Litvínově. Obviněný využil situace a vnikl přes odemčenou vstupní branku na pozemek a následně bez použití násilí do garáže. Z ní měl odcizit různé konzervy, alkohol a také sadu koulí na pétanque.

Venku zatím jeho známá čekala opodál a hlídala. Nezvaný host byl ale vyrušen majitelem rodinného domu a z pozemku utekl. Část lupu předal ženě a následně oba na jízdních kolech odjeli. Policisté po oznámení po podezřelé dvojici začali ihned pátrat. V obci Janov byla žena nalezena během krátké chvíle hlídkou litvínovských policistů. Ti u ní nalezli 4 konzervy a také kovové koule.

"Odcizené věci byly zajištěny. Žena skončila na policii. Hlídce uvedla, že vše našla v popelnici. Posléze byl odhalen provedeným prověřováním i komplic, 49 letý Litvínovan. Oba byli již v minulosti za krádež potrestáni a za tento čin jim hrozí s ohledem na kriminální minulost až tříletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru