Agresivní muž v litvínovském supermarketu vyhrožoval pobodáním ochrance
Ilustrační foto: archiv
Litvínov

Litvínov - Na nepoctivého a agresivního zákazníka narazili pracovníci ostrahy jednoho litvínovského supermarketu minulý týden. Muž si měl v odpoledních hodinách v prostoru prodejny do svého batohu ukrýt šest šišek trvanlivých salámů, 30 kusů oplatek, datle a další věci, vše v celkové hodnotě 1 300 korun, které nehodlal zaplatit.

Když prošel pokladní zónou bez zaplacení, zadrželi ho pracovníci ostrahy. "Muž se však zadržení začal aktivně bránit, s ostrahou se přetahoval, vyhrožoval jí pobodáním a v ruce měl při tom zavřený, blíže nejištěný nůž. Pracovníci ostrahy ho zpacifikovali, a když ho odváděli z prostranství pro veřejnost, tak se muž vytrhl a z místa utekl. Lup ponechal na místě," uvádí mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková. Záhy byl zadržen policií nedaleko místa činu.

Litvínovští policisté mu nyní sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinů krádeže a nebezpečného vyhrožování.

Nebyla to jeho jediná krádež. Již v minulosti byl za obdobný čin odsouzen a trest vykonal v loni. I v říjnu se měl dle policistů dopustit ve stejné prodejně krádeže zboží. Tehdy si odnesl šest salámů, oplatky, vitamíny i tři lahve drahého alkoholu. Nákup za 7 513 korun nebyl zajištěn. Jak s ním Litvínovan naložil, policii neuvedl.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru