Dopravní změny v Litvínově: V jedné ulici přibude žlutá čára, na křižovatce doplní značky
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - V Horské ulici v Litvínově zamezí nedovolenému parkování žlutá čára.V křižovatce v Jandečkově ulici se zase doplní značky. Toto jsou změny v dopravě v Litvínově.

V některých ulicích v Litvínově řidiči svým parkováním v rozporu s dopravními předpisy způsobují opakovaně problémy s průjezdností. Řidiči si neuvědomují, že projet bez obtíží musí nejen osobní vozy. „V zatáčce komunikace vedoucí k čp. 297 velice často nemohou projet popeláři. Situaci opakovaně řešila i Městská policie Litvínov. Navrhli jsme proto v daném úseku zvýraznění zákazu stání vyznačením žluté čáry,“ vysvětlila vedoucí odboru nakládání s majetkem Štěpánka Kolčavová Bretová.

Rozsáhlá křižovatka v Jandečkově ulici v Litvínově-Hamru potřebuje doplnit dopravní značení. Jedna z odboček směřuje k budoucímu areálu Technických služeb Litvínov (bývalý kovošrot). V ulici v těchto měsících roste také přístavba ke stávající stanici Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Litvínova. V křižovatce se tak očekává v budoucnu zvýšení dopravy. „Stává se, že při výjezdu z areálu bývalého kovošrotu řidiči odbočí vpravo a teprve za obloukem křižovatky zjistí, že je zde zákaz vjezdu z důvodu jednosměrného provozu,“ upozornil velitel dobrovolných hasičů Tomáš Stanko.

Situaci aktuálně vyřeší umístění svislého dopravního Zákaz odbočení vpravo s dodatkovou tabulkou – Povolený směr jízdy cyklistů před křižovatkou ve směru od nového areálu technických služeb.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru