Láska mezi litvínovskými bezdomovci: Kvůli ženě bez střechy mlátil muž hlavou o kolejové pražce
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Muži ze Slovenska padla do oka místní bezdomovkyně, která přespává ve stanovém městečku u nádraží. Vydal se tedy za ní, ale nezastihl ji. To ho natolik rozčílilo, že začal kopat do plotu u příbytku.

Ostatní bezdomovci dostali strach, že se plůtek zbortí a ven se dostane pes, který příbytek hlídá. Strážníci proto muže z místa vykázali. Jenže zanedlouho se vrátil a dostal se do rozepře s mužem, u něhož slečna přespává.

Na místo se proto strážníci vrátili a snažili se zamilovaného padesátníka vykázat pryč. To se povedlo, když se pro něj vydali další dva přátelé ze Slovenska.

U muže však na nádraží došlo k nějakému zkratu. Zdeptán tím, že nepotkal svoji milou, začal hlavou mlátit o kolejové pražce. První pomoc muži poskytli stále ještě přítomní strážníci. Nakonec jej odvezla k důkladnějšímu ošetření zdravotnická záchranná služba.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru