Mladík si v noci krátil dlouhou chvíli kopáním do odpadkového koše. Nepřestal, dokud ho nezničil
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Dvacetiletý mladík si s dalším hochem krátil v sobotu v půl druhé ráno dlouhou chvíli tím, že kopal do odpadkového koše, až jej poškodil. Toho si ale všiml svědek, který zavolal strážníky a přidal popis vandala. Strážníci jej ale nikde neviděli ani na kamerovém systému, ani v ulicích.

Zanedlouho se ale opět ozval svědek, že mladíka opět potkal a řekl, kterým směrem kráčí. Strážníkům nikterak nezapíral. Odůvodnění, proč odpadkový koš rozkopal, ani nedokázal vymyslet. O prošetření případu měla zájem i Policie ČR. Náhradu škody bude po mladíkovi požadovat odbor nakládání s majetkem města.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru