Mladík přišel v Litvínově o batoh. Zloději na sebe sami upozornili v prodejně kebabu
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Ve chvíli, kdy člověk zjistí, že přišel o své doklady a platební i jiné karty, je potřeba je okamžitě zablokovat. Přesně to udělal i mladý muž, který přišel v pátek o svůj batoh. Druhý den dostal upozornění, že se stravenkovou kartou se snažil kdosi platit v prodejně kebabu v centru města.

Informaci potvrdil prodejce a přidal i popis dvou mužů. Z kamerového systému získali strážníci podobiznu mužů a okamžitě věděli, o koho se jedná. Jeden z nich měl na záznamu ukradený batoh na zádech. Mladík se vydal hned na kontrolu okolí, zda zloděje nezastihne. Přitom informoval o události také strážníky.

Zlodějům v tu chvíli bylo zřejmé, že se dopustili zásadní chyby a batoh odhodili do kontejneru. Udělali ale druhou chybu – peněženku okradeného si jeden z nich nechal u sebe. Strážníci tak s dokazováním neměli žádnou potíž, pachatel se k činu rychle přiznal. O batoh bohužel mladík přišel, protože popelnici, kam muži batoh odhodili, již vyvezli popeláři.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru