V litvínovské knihovně nastává letní provoz
Knihovna v Litvínově.
Litvínov

Litvínov - Po oslavách 115. výročí nastává i v litvínovské knihovně čas prázdnin a dovolených. Naše čtenáře jistě potěší, že nebude žádná uzavírka knihovny, a i nadále si mohou zapůjčit svou oblíbenou knihu v letní provozní době: Pondělí 8:00 - 16:00; Úterý 8:00 - 16:00; Středa zavřeno; Čtvrtek 8:00 - 18:00; Pátek 8:00 - 15:00.

Současná ekonomická situace není příliš nakloněna pořizování některých položek, jako jsou například knihy, periodika či deskové hry. Knihovna pomáhá tuto nesnáz překonat za symbolický roční poplatek. Rádi bychom uvítali další čtenáře všech věkových kategorií a rozšířili tak litvínovskou čtenářskou obec. Do konce léta navíc potrvá výstava "Kam kráčíš, knihovno" o historii, hlavních milnících a akcích litvínovské knihovny.

www.knihovna-litvinov.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru