Muž se sekerou v ruce v noci přitáhl pozornost policistů. Jejich podezření se potvrdilo
Ilustrační snímek.
Litvínov

Litvínov - Sekera v ruce a velká tmavá taška přes rameno upoutala pozornost hlídky litvínovských policistů začátkem týdne v nočních hodinách. Ti, vzhledem k předešlým vloupačkám v dané oblasti, kontrolovali na okraji Litvínova 41letého muže.

Strážci zákona při samotném zákroku zjistili, že v zavazadle si osoba nese v igelitu zabalenou motorovou pilu, horkovzdušnou pistoli, lampu, butanovou pistoli, svazky kabelů a mnoho dalších věcí. Kontrolovaný policistům k věcem přiznal, že se před malou chvílí sám pozval na nedalekou cizí zahrádku, ze které neodešel s prázdnou. Lup chtěl údajně zpeněžit nebo vyměnit. Jeho tvrzení se okamžitým prověřením potvrdilo.

"Hlídka muže zadržela a ten musel putovat na obvodní oddělení a do policejní cely. Litvínovan způsobil nic netušícímu vlastníkovi objektu krádeží včetně poškození majetku škodu ve výši 9 tisíc korun. Policisté poškozeného kontaktovali a zcizené věci se hned následující den vrátily k původnímu majiteli," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

Po strávené noci v cele si lapka převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádež vloupáním. Za tuto noční výpravu mu v případě odsouzení hrozí až dvouleté vězení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru