Lidem v Litvínově zmizely pantofle, ponožky a další věci za desítky tisíc! Zloději na to stačilo pět dnů
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Sérii krádeží vloupáním, které byl oznámeny v minulém týdnu v Litvínově, se podařilo objasnit policistům z obvodního oddělení Litvínov-Hamr.

Jako první objekt svého zájmu si vybral 24letý muž sklepní kóje v jednom z bytových domů. U třech poškodil zámky a odnesl si parní čistič a parní vysavač. Další skutek se odehrál v zahradním domku, kde majiteli zmizela motorová pila. O pár ulic dál řádil ten samý zloděj na zahradě domu, kde ukradl strunovou sekačku, troje pantofle a ponožky.

Na další zahradě poškodil plot a natrhal si na posilněnou 500 gramů rybízu. Poslední krádež se uskutečnila v rozestavěném domě, kde si přisvojil dvě motorové pily, kufřík s nářadím a motocyklové přilby. Celkem vznikla majitelům škoda přes 30 tisíc korun.

"Z popisu svědků, kteří viděli podezřelého muže a díky dobré osobní a místní znalosti policistů z obvodního oddělení se podařilo vypátrat 24letého muže, který se pod tíhou důkazů ke všem krádežím doznal. Některé odcizené věci byly nalezeny a vráceny zpět majitelům. Policejní komisař muži po provedeném výslechu sdělil obvinění z přečinu krádeže a porušování domovní svobody. Zároveň byl podán návrh na vzetí obviněného do vazby," uvádí mluvčí policistů Ilona Gazdošová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru