Žena s vnoučaty utíkala z bytu před běsnícím manželem, chtěl ji ubít sekerou
Koldům v Litvínově. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Úterní večer se proměnil v horor pro šedesáti sedmiletou ženu, která žije na Koldomu. Soužití s jejím manželem komplikuje již delší čas jeho více než vřelý vztah k alkoholu. I v úterý muž nezvládl odhadnout bezpečnou míru pití.

Když se domů vrátil v notně podroušeném stavu, žádal po ženě klíčky od auta. S ohledem k tomu, že vůz je nepojízdný a manžel nevlastní řidičské oprávnění, odmítla mu klíčky vydat. V tu chvíli jí začal vyhrožovat ubitím sekyrou. Žena rychle poslala hádce přítomná vnoučata na hřiště a z bytu společně s nimi utekla. Stihla ještě přivolat hlídku městské policie.

Vzhledem k závažnosti situace přivolali strážníci kolegy z Policie ČR. Muž nejprve odmítal s kýmkoliv komunikovat, později pustil strážce zákona do bytu. Sekyru, jejímž ubitím vyhrožoval manželce, měl položenou na stole. Muže si odvezli policisté na služebnu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru