Muž kradl v sutinách demolovaného domu v Janově šrot a kabely. Měl to povolené od hlídače
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Muž poskakující po sutinách demolovaného domu na janovském sídlišti přilákal pozornost pracovníka kamerového systému. Strážníci se okamžitě vydali na místo, kde stačil výtečník naplnit železným šrotem a kabely dva pytle.

Prý nekrade, vše má domluvené s hlídačem. Když si šli strážníci informaci ověřit, s překvapením zjistili, že hlídač (ročník 1941) ke sběru šrotu dal skutečně svolení. "S ohledem na bezpečnost osob se strážníci obrátili na nadřízeného hlídače, který uvedl, že jej ráno okamžitě propustí, protože je toto nepřípustné. Pytle s kovem a kabely musel muž nechat na místě," uvádějí k případu litvínovští strážníci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru