Děti našly v altánku na zahradě hada, postaral se o něj zaměstnanec psího útulku
Foto zdroj: městská policie Litvínov
Litvínov

Litvínov - O hady na zahradách a záhonech ve městě letos není nouze. Naposledy se o hada museli zaměstnanci psího útulku postarat minulý týden.

O pomoc volala maminka, jejíž děti našly hada v altánku na zahradě. "Tentokrát nešlo o zmiji, i tak ale vedoucí útulku Jan Novák hada raději odnesl mimo obydlenou část města," uvádějí k případu litvínovští strážníci.

Také na zmiji v zídce ve Valdštejnské ulici v Litvínově upozornili strážníky městské policie policisté v minulých dnech. Zmije se vyhřívala v místě, kde se pohybovalo množství lidí. Pro vedoucího psího útulku Jana Nováka to ale nebyl problém. Hada odchytil a v pořádku a neporušeného ho vypustil do přírody.

1608zmije

Vedoucí útulku Jan Novák při odchytu zmije. Foto: MP Litvínov

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru