Ivana Turková (SPD): Budeme v Litvínově naprosto nekompromisní opozicí
Ilustrační foto
Litvínov

Mostecko - Na třetím místě skončila v boji o Senát Ivana Turková v mosteckém obvodě. Jako nováček v politice přesto dostala několik tisíc hlasů. Se stranou SPD se také dostala do litvínovského zastupitelstva. Jaká je její reakce po volebním víkendu?

"Moji milí voliči, vážení spoluobčané, skončily komunální volby a 1.k olo voleb do Senátu ČR. Já bych Vám chtěla touto cestou z celého srdce poděkovat za neskutečnou podporu, které si velmi vážím a moc to pro mě znamená. V únoru letošního roku jsem naprosto spontánně vstoupila do politiky, kdy jsem jen nevěřícně hleděla na naprostou neschopnost naší vlády, a to jsem přitom vůbec netušila, kam až to může zajít.

Výsledek 1. kola senátních voleb je jasný. Utkala jsem se s velmi těžkými soupeři, a i přes výborných 24 % hlasů jsem do 2. kola nepostoupila. Volič rozhodl. Oba postupující z 1. kola měli náskok více než deset let v politice. Přesto je 6 547 získaných hlasů po třech měsících aktivní politiky naprosto unikátní, i když se to samozřejmě neobešlo bez slz, ale zároveň je to pro mě obrovsky zavazující. Chci vás ubezpečit, že dnešním dnem nic nekončí, naopak začíná. Slibuji vám, že jsem i nadále připravená se bít jako lev za to, abychom mohli žít slušné životy ve slušné, demokratické, prosperující a svobodné České republice. „Hlavy vzhůru - jedeme dál“. Já nepokleknu, mě neumlčí, mě nepřeslechnou!

edeniky 4389

Současně jsme jako SPD sestavili ve spolupráci s Trikolorou a Manifestem poprvé v historii kandidátní listinu do voleb do zastupitelstva Litvínova a já měla tu čest být lídrem této kandidátky. Díky hlasům voličů v Litvínově jsme získali druhé místo a čtyři mandáty, za které bych Vám chtěla rovněž velmi poděkovat. Vážíme si skutečnosti, že mnoho našich spoluobčanů zaujal náš program, který v této těžké době zahrnoval, mj. také pomoc všem slušným občanům Litvínova.

Bohužel větší část z těch, kteří k volbám dorazili, dala přednost populistickému uskupení ANO, které stálo v čele města i v předchozích letech, a tak nám nebude umožněno náš program v plném rozsahu prosadit. Přesto Vám mohu slíbit, že budeme naprosto nekompromisní opozicí, budeme se radním města „dívat pod prsty“. Nebudou to mít s námi lehké, budeme důsledně trvat na hospodárném stylu řízení města a uděláme všechno proto, abychom zamezili megalomanským investičním akcím, jako je např. plavecký bazén, Levitující dům smutku, lanovka z Louky přes Koldům na Dlouhou Louku apod. Uděláme vše pro to, abychom přinutili staronové vedení města, aby méně myslelo na své kapsy a o to více na občany. Naši občané to plným právem požadují."

 
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru