Z deníku strážníků: V Litvínově chytali berana, zachraňovali jídlo a odtlačili auto bez STK
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – U nejrůznějších případů v minulých dnech zasahovali strážníci litvínovské městské policie. Toto jsou některé z nich, o kterých informovali.

Při pracích podél kolejí u nádraží došlo k poškození oplocení selského dvorku. Pracovníci drah brzy volali strážníkům, že kvůli tomu z dvorku pravděpodobně unikla některá zvířata. Strážníci společně s pracovníkem městského útulku odchytili uniklého berana a majitel dvorku s pracovníkem drah si domluvili zajištění poškozeného oplocení.

Jet autem bez STK se nevyplatilo

Hlídka strážníků si všimla na autobusové zastávce odstaveného vozidla s výstražnými světly. Jeho řidič vysvětlil, že má na voze závadu. Strážníci pomohli muži odtlačit vůz na místa taxikářů. Při lustraci nicméně zjistili, že vůz má rok propadlou STK a navíc nemá sjednané povinné ručení. V tu chvíli si šetření převzali policisté.

Ženě se zabouchly dveře, na plotně měla jídlo

Do Tylovy ulice pospíchali strážníci na výzvu, že sousedce se zabouchly dveře do kuchyně, kde má na sporáku jídlo. Dveře se zavřely, když si šla odskočit do ložnice. Strážníci dveře otevřeli, jídlo už bylo ale připálené.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru