Žena přišla o práci, od té doby v Litvínově napadá svoje sousedy
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na neshody se ženou ze sousedního domu si přišla stěžovat na litvínovskoku městskou policii řádně rozzlobená žena. Vypověděla, že je dlouhodobě vulgárně napadána jistou ženou, která je vulgární nejen vůči ní, ale nelichotivými poznámkami uráží i všechny své sousedy.

Strážníci ve svých záznamech už podobné oznámení na tuto ženu mají. Dotyčná se takto začala chovat, když přišla o práci. Bez ní je dle výpovědi už dva roky. Trpělivost oznamovatelce došla na začátku listopadu, kdy se proti urážkám ohradila a dotyčná ji napadla, tahala za vlasy a začala škrtit. Ženy od sebe odtrhnul manžel napadené.

Strážníci poučili oznamovatelku, ať se na strážníky obrátí hned, jakmile se bude chování neslušné sousedky opakovat. Také má stěžovatelka sepsat všechny skutky a podat stížnost na chování dotyčné na přestupkovou komisi městského úřadu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru