Majitel špatně zaparkovaného auta nebude v dobrém vzpomínat na letošní vánoční strom
Vánoční strom na litvínovském náměstí. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Nedovolené parkování se majiteli automobilu v Litvínově prodražilo. Stál s autem tam, kde mu to zakazovaly značky kvůli instalaci vánoční výzdoby.

Kvůli instalaci vánočního stromu na náměstí Míru bylo v minulých dnech přenosným dopravním značením oznámeno v Kostelní ulici zákaz zastavení. Zatímco jedna hlídka asistovala v Janáčkově ulici při kácení stromu, druhá hlídka strážníků řešila vozy, které i přes zákazovou značku parkovaly v dané ulici. Podařilo se vyrozumět všechny majitele vozu, až na jednoho.

Proto pracovník technických služeb auto odtahovým vozem převezl do areálu technických služeb v Hamru. O vůz se začal majitel zajímat až za tři dny, za odtah zaplatil více než 2 200 Kč, k tomu také pokutu.

Asistenci zajistili strážníci i při kácení druhého stromu, a to v Havířské ulici. Strom byl umístěn jako každý rok na rozhraní Hamru a Janova.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru