Velká operace v Litvínově začala: Technické služby přebírají likvidaci odpadů a mění popelnice
Nový svozový vůz v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Litvínovské technické služby začaly s výměnou tisíců popelnic ve městě. Souvisí s převzetím odpadového hospodářství. Technické služby se od nového roku starají o vývoz a likvidaci odpadů ve městě.

"Tuto logisticky náročnou operaci chceme zvládnout co nejefektivněji a s co nejmenším dopadem na obyvatele města Litvínova," informují Technické služby města Litvínova.

První na výměnu přicházejí DUO nádoby, které měly být stahovány poslední den v roce, pokračovat se má dnes. V tyto dny by měl dle informací od společnosti Marius Pedersen proběhnout jejich výsyp a odvoz. "Následně budou našimi zaměstnanci přistavovány dvě nádoby na papír a plast. Po jejich přistavení bude probíhat čipování. Proto prosíme, abyste nové nádoby okamžitě neuklízeli (pokud tak činíte)," vyzávají technické služby. Další kontejnery budou následovat v dalších dnech. Dohromady jde o tisíce popelnic, které je třeba vyměnit.

V případě, že by někomu některá z nádob chyběla, kontaktujte technické služby prostřednictvím e-mailu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

319984004 892122401792182 1494031854779263053 n

V těchto ulicích se nádoby na plast a papír mění dnes:

Bartoškova
Dukelská
Havířská
Horní
Hornická
Husova
Chudeřínská
Jandečkova
Janovská
Křížatecká
Lidická
Lounice
Lounická
Lounická
Loupnická
Mlýnská
Nová
Opltova
Partyzánská
Podkrušnohorská
Prokopa Holého
Přátelství
Sklářská
Sv. Čecha
Větrná
Vilová
Vilová
Zátiší

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru