PTÁTE SE: Jak dlouho budou trvat objížďky a komplikace na silnici u chemičky?
Na silnici u chemičky se opět pracuje. Foto: Olga Markuzziová
Litvínov

Most - Silničáři obnovují povrch silnici I/27 na několikasetmetrovém úseku mezi Unipetrol dopravou a kruhovým objezdem u chemičky. Na základě dotazů našich čtenářů jsme zjistili přesný harmonogram prací.

Krajský úřad Ústeckého kraje vydal povolení, podle kterého první etapa prací - frézování vozovky - potrvá do pondělí 27. března. Během této etapy je silnice č. I/27 úplně uzavřena pro vozidla jedoucí z Litvínova do Mostu. Objízdná trasa vede z okružní křižovatky na silnici č. I/27 vpravo na silnici č. III/0272 směr Dolní Jiřetín a dále po silnici č. I/13 směr Komořany a Most. Vozidla jedoucí z Mostu do Litvínova budou projíždět stavbou po silnici č. I/27 za zvýšené opatrnosti.

Druhá etapa prací bude zahájena dne 28. března a potrvá do 12. dubna . Stavební práce budou probíhat za obousměrného provozu po vyfrézované silnici č. I/27.

Od 13. do 19. dubna bude prováděna pokládka nového povrchu komunikace ve třetí etapě prací. Provoz po silnici č. I/27 bude veden jednosměrně z Mostu do Litvínova. Vozidla jedoucí z Litvínova do Mostu budou opět využívat objízdné trasy jako v I. etapě prací po silnici č. III0272 a dále č. I/13 ve směru Komořany – Most.

Stavební práce provádí pražská firma SILNICE GROUP.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru