Kuriózní zásahy strážníků: Bezdomovec nabízel prostitutky, opilá žena zapálila ručník
Ilustrační foto: Michal Hrdlička
Litvínov

Litvínov - Litvínovští strážníci městské policie řešili o víkendu řešili hned dva kuroózní případy. V čekárně psychiatrické ordinace obtěžoval čekající pacienty zapáchající bezdomovec. Nabízel služby prostitutek, strážníci ho proto vykázali z čekárny.

Žena z ubytovny Hamerský mlýn ohlásila, že jí někdo hodil do pokoje zápalnou látku a v pokoji začalo hořet. Na místo vyjely hlídky městské i státní policie a hasiči. V pokoji našli strážníci opilou ženu, která tvrdila, že má soused klíče od jejího pokoje a zapálil jí ručník. Strážníci ale podle situace a stop v bytě vyhodnotili, že opilá žena usnula s cigaretou a ručník podpálila sama. Byt strážníci vyvětrali a dál případ neřešili.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru