Strážníci, úředníci a další zaměstnanci města si mohou polepšit, pokud to schválí politici
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - O navýšení platů pro městské policisty, úředníky a další zaměstnance města budou rozhodovat litvínovští zastupitelé. Tajemník úřadu Valdemar Havela pro ně totiž navrhuje zvýšení platů.

U městských policistů argumentuje těžkou a náročnou prací v terénu. U úředníků by zase rád zamezil odchodu odborníků na lépe placená místa. "Ta jsou nejen v soukromé sféře, ale i v rámci veřejné správy, tedy na jiných úřadech," vysvětluje Valdemar Havela. "Podal jsem žádost o navýšení o deset procent," dodává šéf litvínovských úředníků.

Navýšení platů, které jsou v Litvínově přibližně o čtyři tisíce nižší než je celostátní průměr a o třináct stovek nižší než v Ústeckém kraji, musí schválit zastupitelstvo města.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru