Strážníci v Litvínově řešili vykradená auta, zloděj během dvou dnů stihl vykrást tři
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Dva dny po sobě řešili strážníci vykrádání zaparkovaných aut. Nejdřív strážníky přivolal muž z Čapkovy ulice, který si v nočních hodinách všiml, jak podezřelý pravděpodobně vykrádá auta. Strážníci na místě objevili hned dva automobily s vypáčenými dveřmi s některými věcmi vyházenými ven.

Případ si na místě převzala hlídka Policie ČR. Obsluha kamerového systému zatím pátrala v okolí po osobě odpovídající popisu udaného svědkem. Po deseti minutách od ohlášení události se  díky kamerovému systému povedlo najít muže na náměstí T. G. Masaryka. Hlídka muže zadržela a předala Policii ČR. Druhý den opět v nočních hodinách oznámila strážníkům obsluha restaurace SETA, že slyšela ránu z přilehlého parkoviště. Z parkoviště viděli zaměstnanci restaurace utíkat podezřelého muže.

Strážníci na místě našli opět násilím otevřené auto. Majitel auta uvedl, že se ztratilo několik lahví alkoholu. Případ převzala Policie ČR. Strážníci zatím pátrali v okolí po osobě uvedeného popisu. Ve stejné ulici narazili na muže, kterého už s podezřením z vloupání do vozidel zajistili den před tím. Muž opět odpovídal popisu, který udali svědci. Ukradený alkohol našla hlídka Policie ČR. Podezřelý opět skončil na policejní služebně.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru