PRÁVĚ TEĎ: Vážná havárie u Litvínova. Silnice na Jiřetín je zavřená, z místa odletěl vrtulník
Policisté vyšetřují vážnou nehodu u Litvínova. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – K vážné dopravní nehodě došlo v úterý dopoledne na silnici spojující Litvínov a Horní Jiřetín. Při kolizi se převrátil osobní automobil. Policisté silnici uzavřeli pro osobní dopravu, probíhá vyšetřování střetu.

Na místě zasahovaly všechny složky záchranného systému. "Osobní auto se převrátilo na střechu. Při dopravní nehodě byl jeden člověk zraněn. Na místě zasahoval vrtulník Letecké záchranné služby, který jej dopravil do nemocnice. Hasiči asistovali Zdravotnické záchranné službě a pomohli zraněného do vrtulníku naložit," uvedl k události mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Vrtulník krátce po desáté hodině přistál v ústecké nemocnici. Čekáme na bližší informace Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje.

Silnice bude pravděpodobně do jedenácté hodiny uzavřená. Městská policie odklání dopravu. V tuto chvíli použijte pro cestu raději silnici přes Záluží.

Foto

2706nehodalit2

2706nehodalit3

Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru