OBRAZEM: Jednotka Sboru dobrovolných hasičů Litvínov uspořádala dětský den
Nechyběla ukázka likvidace požáru automobilu. Foto: JSDH Litvínov
Litvínov

Litvínov - V sobotu 17. června pořádala JSDH a SDH Litvínov před hasičskou stanicí v Litvínovském Hamru tradiční dětský den. Byl to den plný zábavy. Přítomní mohli vidět hasičskou techniku HZS stanice Litvínov, ukázky složek IZS a také výzbroj a výstroj policie ČR z SPJ Ústí nad Labem a obvodního oddělení Litvínov.

V průběhu dne bylo pro všechny děti k dispozici občerstvení v podobě buřtů a pití vše z cela zdarma včetně sladkostí. Za soutěže byly děti odměněny drobnými dary.

Pro Dětský den 2017 si hasiči připravili bohatý program: dětské soutěže, požár osobního automobilu, zneškodnění nebezpečného pachatele, hašení kovových pilin za pomoci vodního proudu C, ukázku techniky policie ČR, ukázku techniky HZS stanice Litvínov a v neposlední řadě tolik očekávanou pěnovou koupel...

"Děkujeme všem zúčastněným za skvělou atmosféru a sponzorům za věcné či peněžní dary. Největší díky patří všem organizátorům za skvělou organizaci, spolupráci a v neposlední řadě za nadšení, které do této akce vložili. Doufáme, že se vám všem, kteří jste byli součástí tohoto soutěžního dne, tento den líbil a že jste si ho užili a těšíme se na další takové akce pořádané naší jednotkou," vzkázal Tomáš Stanko, zástupce velitele JSDH Litvínov.

Fotogalerie

Poděkování patří složkám IZS

  • HZS Ústeckého kraje PS Litvínov
  • Policie České republiky Obvodní Oddělení Litvínov
  • Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje SPJ Ústí nad Labem
  • Velké poděkování patří také sponzorům:  Strojírna Litvínov, spol. s r.o. , LASTOFUS s.r.o. ,LITVÍNOV , LUMASTEEAL Litvínov ,UZENÁŘSTVÍ JEŽEK MOST VELEBUDICE ,AQUA zemní práce s.r.o., Míša a Petr Kužníkovi , MIPO pekárna a Cukrárna Most, , , EUROMONT Lešení Litvínov , Autocentrum Litvínov Měření emisí Roman Lipovský , E-hasici.cz Hasičské Obchodní Centrum STIMAX International s.r.o. Teplice, LANNUTTI CZECH, s.r.o., Veteráni Litvínov, EURO SUPPORT MANUFACTURING CZECHIA, Knihovna Litvínov.
  • Poděkováni také patří městu Litvínov za pronájem placu před požární stanicí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru