V kopci na Meziboří se stala další těžká nehoda, musel přiletět vrtulník
Vrtulník LZS přistává na Meziboří. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Meziboří - K velmi vážné dopravní nehodě došlo okolo půl sedmé hodiny večerní na silnici spojující Meziboří s Litvínovem. Při čelním střetu se zranili tři lidé.

K havárii došlo v úseku u vodárny nad restaurací U Partyzána. Doprava je řízena kyvadlově. Podle současných informacích byli ve dvou vozech tři zranění, z toho jedno dítě. Těsně před 19. hodinou na Meziboří přistál kvůli převozu jednoho ze zraněných na Meziboří vrtulník Letecké záchranné služby. Odletěl zhruba po 15 minutách.

Tři zraněné osoby včetně jednoho dítěte potvrdil velitel zásahu hasičů na místě. Policisté řídí dopravu kyvadlově, provoz není příliš hustý. Zdržení je nevýznamné.

2806nehodamezakmobil

Vozidla po čelním střetu u vodárny. Foto: Oldřich Hájek

Psali jsme také

{article 30240}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru