Seniorovi do auta naházeli parfémy a hodinky. Potom ho nutili k výběru z bankomatu, chtěli po něm 40 tisíc
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na dva výtečníky narazil v úterý dopoledne jeden senior z Litvínova. Neznámí muži ho oslovili na parkovišti u litvínovského supermarketu, kde mu nabízeli k prodeji zboží. To ale senior nechtěl a tak odmítl. Dvojice se však nenechala odbýt a jejich dotěrnost narůstala.

Senior nasedl do svého auta a chtěl odjet pryč, dvojice mu do auta hodila parfémy a hodinky s tím, že jsou za 40 tisíc korun. Tuto částku požadovali prý na cestu do Košic. Muž následně odjel na poštukam ho dvojice sledovala ve svém autě. U pošty ho nutili k výběru peněz. Muž měl z nich strach a souhlasil. U jednoho bankomatu neuspěl, tak ho naložili do svého auta a odjeli k dalšímu, kde důchodce chtěl peníze vybrat. Naštěstí ani tam neuspěl.

"Na místě povedenou dvojici už přistihla policejní hlídka z obvodního oddělení, kterou náhodný svědek upozornil na dva muže, kteří na parkovišti nabízeli věci k prodeji a byli neodbytní. U bankomatu senior zjistil, že mu z peněženky zmizela bankovka v hodnotě 1 000 korun. Muži zapírali, nakonec ji vydali. Policie v Litvínově 41letému muži z Chomutova a 32letému Slovákovi sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže a podvodu ve stádiu pokusu," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru