Dobrá zpráva: U Koldomu bude víc parkovacích míst
Změnou značení přibude u Koldomu 14 parkovacích míst. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - U litvínovského Koldomu dojde k úpravě parkovacích stání. Změnou v místní úpravě provozu za pozemních komunikacích vznikne několik nových míst.

Změnu schválili litvínovští radní na základě podnětu od občana. Změna spočívá v úpravě parkovacích stání. Úpravou uspořádání stojících vozidel vznikne navíc 14 parkovacích míst, a to podél komunikace přilehlé k domu.

Střední část parkoviště zůstane beze změn. Změna bude provedena vybroušením části stávajícího vodorovného dopravního značení a vyznačením nového dopravního značení. Zároveň dojde k úpravě svislého dopravního značení tak, aby bylo v souladu s vodorovným dopravním značením.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru