AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Silnice z Oseka do Lomu je zavřená, náklaďák tam přerazil strom
Nehoda nákladního automobilu na silnici z Oseka do Lomu. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Osek, Lom – Kvůli nehodě těžkého nákladního automobilu je přibližně od sedmé hodiny ranní uzavřena silnice mezi Osekem na Teplicku a Lomem na Mostecku.

Nákladní vůz tam vyjel ze silnice a ve směru na Lom vpravo mimo vozovku narazil do stromů. Nehoda je hlášená bez zranění. Probíhá vyšetřování příčin havárie a vyprošťovací práce. Na místě zasahují profesionální hasiči z Duchcova a dobrovolná jednotka z Oseka.

„Nákladní automobil vezoucí štěrk spadl do příkopu a porazil několik stromů. Řidič vylezl z kabiny oknem. Štěrk se vysypal a z proražené nádrže automobilu unikla nafta,“ uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.
Policisté na místě odklánějí dopravu.

Foto

0809nakladak1

0809nakladak2

Nehoda nákladního automobilu na silnici z Oseka do Lomu. Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru