Farmář z Klínů dostal ocenění za přínos v ekologické výchově
Petr Klouček z Českého svazu ochránců přírody Klíny. Foto: Ústecký kraj
Litvínov

Ústí nad Labem - Ústecký kraj ocenil Petra Kloučka z Českého svazu ochránců přírody Klíny, který zde také provozuje rodinnou ekofarmu, za přínos v ekologické výchově.

Cenu - Lipovou ratolest - dostal Petr Klouček v prostorách konferenčního sálu Krajského úřadu Ústeckého kraje, kde se konala ve spolupráci s Domovem dětí a mládeže Ústí nad Labem Krajská konference koordinátorů environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty. Ještě před samotným zahájením konference předala radní Ústeckého kraje pro kulturu a památkovou péči, zemědělství, životní prostředí a venkov Jitka Sachetová také Janu Eichlerovi, řediteli Domova dětí a mládeže v Ústí nad Labem.

Na konferenci také z úst radní Sachetové zaznělo, proč je důležité, aby člověk chránil životní prostředí. „Již od útlého věku by si děti měly osvojovat principy pomáhající chránit životní prostředí. Ústecký kraj se snaží přispět osvětovými akcemi k naplnění cílů udržitelného rozvoje,“ připomněla Jitka Sachetová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru