Muž škrtí a bije psa, oznámil anonym. Týrání psa se ale nepotvrdilo
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Anonymní mužský hlas oznámil litvínovským strážníkům, že před Billou je opilec, který tu týrá svého psa. Měl ho škrtit a bít.

Strážníci v parčíku před Citadelou zastihli skupinu lidí, z nichž jeden byl značně opilý a měl při sobě psa. Pes byl vystrašený. Ostatní potvrdili, že opilec svého psa škrtil a kopal do něj. Strážníci přivolali hlídku Policie ČR a psovoda. Psa muži odebrali a umístili do útulku. Přijít si pro něj měl až vystřízliví a s dokladem, že má psa v péči. Podle čipu totiž pes muži nepatřil. Vedoucí útulku měl také rozhodnout, zda pes nepotřebuje veterinární ošetření.

Druhý den muž již střízlivý pro psa přišel. Prokázal se očkovacím průkazem psa, že ho má řádně v péči. Odmítl, že by psa bil. Podle jeho tvrzení naopak skupinka mladíků napadala jeho, a proto byl pes vystrašený. Vedoucí útulku na zvířeti nenašel žádné poranění ani stopy po týrání. Pes byl v dobré kondici.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru