V Litvínově vystavují veselé polštářky. Jejich koupí pomůžete vážně nemocným dětem
Veselé polštářky. Foto: MÚ Litvínov
Litvínov

Litvínov - Od středy 20. do čtvrtka 28. září je pro vás připravena v salónku zámku Valdštejnů v Litvínově výstava veselých polštářků pro Motol. V rámci výstavy lze zhlédnout dokument o aktivitách spolku DONOR.

Pokud se vám nějaký polštářek zalíbí, můžete si ho následně zakoupit ve veřejném prodeji dne 28. září v obřadním sále zámku, a to od 17.30 hodin v rámci Svatomichaelské slavnosti. Cena bude začínat na 500 Kč. Zájemci o koupi poté obdrží stvrzenku o koupi či darovací smlouvu.

Koupí polštářku získáte nejen originální dárek, ale i skvělý pocit, že jste přispěli na dobrou věc. Vybraná částka bude poté zveřejněna.

Finanční obnos z prodeje bude použit pro aktivity dětských pacientů (sportovně-rekondiční pobyt pro mládež, taneční, ozdravný pobyt, onkologické hry pro děti a mládež…).

Polštářky, které se neprodají, budou předány dětským pacientům do FN Motol na Kliniku dětské hematologie a onkologie.

Jednotlivé polštářky si můžete prohlédnout zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru